Numerologian peruskurssi

Numerologian peruskurssi

Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
49
Aloitetaan

Tällä kurssilla tulet oppimaan numerologian perusteet, laskemaan numerologisen kartan ja tulkitsemaan sitä. Kurssi sisältää 6 video-oppituntia, oheismateriaalia sekä yhden ylimääräisen bonus-oppitunnin. Esimerkkeinä käytetään julkisuuden henkilöiden numerologisia karttoja. Kurssilla pääset myös testaamaan taitojasi tietovisassa ja osaamisesi palkitaan todistuksella!

Oppimateriaali löytyy videoiden lisäksi myös tallennettavassa ja tulostettavassa muodossa tekstitiedostoina, joten saat sisällön talteen itsellesi ja voit palata siihen myöhemmin.

Numerologia auttaa sinua kasvussa omaksi aidoksi itseksesi sekä muiden ymmärtämisessä. Muiden syvempi ymmärtäminen helpottaa ihmissuhteita ja auttaa hyödyntämään jokaisen vahvimpia puolia. Esimerkiksi rekrytoinnissa numerologiasta on valtavan suuri apu, jos sitä vaan hoksataan hyödyntää.

Kurssin tiedoilla pystyt alkaa laskemaan ihmisten numerologisia karttoja ja tulkitsemaan niitä. Kannattaa aloittaa tutuista henkilöistä, jolloin opit näkemään syy-yhteyksiä henkilöiden luonteen ja kartan välillä. Se vahvistaa numerologista ymmärrystäsi. Harjoittelun myötä saat varmuutta tulkitsemiseen ja pystyt tulkitsemaan sinulle täysin vieraan henkilön karttaa.

Olen opiskellut numerologiaa vuodesta 2005 ja valmistunut numerologiksi 2008. Siitä lähtien olen tehnyt satoja tulkintoja ja tasapainotuksia. Jos haluat, voit tilata numerologisen tulkinnan ja tasapainotuksen verkkokaupastani sivustoltani tuulialaine.com.

Numerologi Tuulia Helmisola