Säästä aikaa ja kalliita kuluja jatkuvilla parannuksilla

Wordpress ylläpitopalvelu kaikenkokoisille organisaatioille

Etsitkö kuukausittaisia ​​Wordpress sivustojen ylläpitopaketteja? Säästä aikaa ja kalliita kuluja jatkuvilla parannuksilla. Pidämme sivustosi ajan tasalla ja suojattuna huolehtimalla kaikesta seurannasta ja ylläpidosta. Wordpress ylläpito vaatii aikaa ja osaamista.

Wordpress ylläpito

Miksi tarvitsen WordPress ylläpitoa?

Muistele, kun ostit ensimmäisen kiiltävän uuden autosi. Se oli arvokkain omaisuutesi. Suojataksesi ja pitääksesi sen täydellisessä käyttökunnossa, se piti kuitenkin viedä säännölliseen huoltoon. Kuten autosi, myös verkkosivustosi tarvitsee säännöllistä huoltoa ja suojaa. Myös verkkosivustosi perustamisen jälkeen sinun on pidettävä se suojattuna säännöllisillä päivityksillä. On parempi palkata joku ylläpitämään verkkosivustoasi kuin sitten maksaa yli 1000 euroa sivuston uudelleenluomisesta/korjaamisesta tai korjaamisesta, kun se on hakkeroitu vanhentuneena.

Verkkosivujen ylläpito on jatkuvaa kehitystyötä, jonka tarkoituksena on parantaa sivujesi käytettävyyttä, lisätä myyntiä ja pitää hakkerit loitolla. Verkkosivut ovat yrityksesi digitaalinen käyntikortti ja tärkein markkinointikanava, joten sivuston säännöllisen ylläpitämisen tärkeys kasvaa jatkuvasti. Sivuston säännöllinen kehittäminen kasvattaa yrityksesi liiketoimintaa, sillä sivuston liikenne kasvaa ja kävijät viihtyvät siellä paremmin.

Päivitykset

WordPressissä on yleensä vähintään yksi virallinen päivitys joka kuukausi. Teemme varmuuskopion jokaisesta sivustosta ennen WordPress-laajennusten, -teemojen tai WordPress-ydinpäivitysten suorittamista.

Turvallisuus

Koska WordPress on laajimmin käytetty sisällönhallintajärjestelmä ja se toimii yli 39,5 %:lla sivustoista maailmassa, hakkerit yrittävät hakkeroida WordPress-sivustoja. Teemme tarvittavia toimenpiteitä verkkosivustosi suojaamiseksi.

Pidä ajantasalla

Verkkosivustosi on yrityksesi näyteikkuna verkossa, joten pidä se tuoreena, päivitettynä ja siistinä. Kukaan ei halua vanhentuneita tietoja tapahtumasta, joka tapahtui muutama kuukausi sitten. Jos et päivitä verkkosivustoasi, kerrot potentiaalisille asiakkaillesi, että et kiinnitä huomiota yritykseesi tai saatat jopa antaa heille vaikutelman, että saatat lopettaa liiketoiminnan

Varmuuskopiot

Jokainen sivusto tulee varmuuskopioida säännöllisesti, jos jotain tapahtuu ja sivusto on rakennettava uudelleen tai palautettava. Lisäksi varmuuskopioidemme kopiot sijaitsevat kolmessa ainutlaatuisessa paikassa.


Tiedämme, että yrittäjän arki on kiireistä. Tehtävää on enemmän kuin tunteja vuorokaudessa. Kokemuksemme pohjalta olemme huomanneet, että verkkosivujen päivittäminen itse on työlästä ja putoaa helposti tehtävälistan pohjalle. Olemme lisänneet tarjontaan verkkosivustojen ylläpidon ja tarjoamme sinulle tarpeisiisi räätälöityä ylläpitoa, joka vapauttaa sinulle aikaa ydinliiketoimintasi kehittämiseen.

Jotta voitte keskittyä pelkästään sisällön tuottamiseen, suosittelemme että jätät sivuston ylläpidon meidän huoleksemme. Sivustoa ja WordPressiä on helppo käyttää, mutta suorituskyvystä ja turvallisuudesta huolehtiminen vaatii osaamista ja vaivannäköä. Ulkoistamalla ylläpidon meille varmistatte, että sivusto pysyy ajantasaisena, laadukkaana ja tietoturvallisena.

Suosittelemme lämpimästi ylläpitoasiakkuutta alkaen 27 € (+ alv 24%) / kuukausi. Hinta määräytyy aina asiakkaan toiminnan laajuudeen, teknisen vaativuuden ja liiketoimintakriittisyyden mukaan. Jos toivot tukea myös päivityksiin sivuilla, ne voi teettää joko tuntityönä tai voidaan sopia kuukausikohtainen hieman korkeampi taksa, jos päivityksiä on säännöllisesti

Ylläpitopaketit sisältävät seuraavia palveluita (katso tarkemmin hinnastosta):

 • Säännölliset ohjelmistopäivitykset
 • Säännölliset varmuuskopiot
 • Google Analytics
 • SSL sertifikaatti
 • Käyttötuki
 • Tarvittavat ohjelmistolisenssit
 • SEO tarkastus
 • Käyttöajan seuranta
 • Linkkimonitorointi
 • Raportti tehdyistä toimenpiteistä

Wordpress ylläpitoon sisältyvät palvelut

Määrittelemme, että “Ylläpito” tarkoittaa verkkosivuston pitämistä ajan tasalla, nykyisellä tasolla. Sen tarkoitus ei ole kehittää uusia ominaisuuksia tai toiminnallisuutta. Pidätämme oikeuden erottaa “päivitykset” ja “uuden suunnittelemisen”. Navigoinnin muuttaminen, uusien sivujen lisääminen, graafiset muutokset, painikkeet, uudet ominaisuudet, koodaamista vaativat toiminnallisuudet jne. katsotaan uuden suunnittelemiseksi ja niistä veloitetaan tuntisuunnitteluhintamme tai erillisen tarjouksen mukaisesti.

Ohjelmistopäivitykset

Sivustohakkeroinnit ovat tänä päivänä arkipäivää ja palvelinhyökkäyksiä on sivustoilla lähes päivittäin. Jotta vahinkoja ei synny, on ensisijaisen tärkeää että sivustoilla käytettävät ohjelmistot ovat ajantasaisia ja seurataan aktiivisesti, josko jokin ohjelma on osoittautumassa vanhentuvaksi tai muuten epävakaaksi ja se tulee korvata uudella vastaavalla.

Ohjelmistopäivityksiä ei voi täysin automatisoida, koska tällöin voidaan joutua tilanteeseen, jossa ilmenee ohjelmien yhteensopivuusongelmia ja päivitykset voivat joko rikkoa sivustojen ilmettä tai pahimmillaan kaataa koko sivuston. Verkkovalmentajat tekee puolestasi päivitykset testatusti ja turvallisesti.

Luomme sivustosta kopion, jossa testaamme päivitykset ja mahdolliset muutokset aina ennen julkaisua.

Varmuuskopiointi

Ylläpitomme ottaa sivustostasi säännöllisin ajoin täydelliset varmuuskopiot. Säilytämme arkistossa kopiot, joten mahdollisessa palautustilanteessa saamme näppärästi palautettua sivujesi tuoreimman toimivan version.

Google Analytics

Liitämme verkkosivusi Google Analyticsiin. Yhdellä silmäyksellä voit seurata kaikkia tuloksia ja selvittää, mikä toimi sinulle ja mikä ei. On välttämätöntä seurata verkkosivustoasi Google Analyticsissa.

SSL sertifikaatti

Olet ehkä nähnyt selaimesi osoitepalkissa lukkokuvakkeen tai merkit ”https” osana verkkosivujen osoitteita. Harmaa tai vihreä lukittu lukko osoittaa sivuston SSL-sertifikaatin olevan voimassa ja luotettava, mikä yksinkertaistettuna tarkoittaa, että kaikki liikenne käyttäjän päätelaitteen ja sivuston palvelimen välillä on salattu.

Vanhentuneen, puuttuvan tai muuten virheellisen sertifikaatin tapauksessa riippuen käytetystä verkkoyhteydestä on muiden mahdollista helposti tarkkailla mitä käyttäjä sivustolla tekee. Esimerkiksi suojaamattomalle sivustolle syöttämäsi salasana on kohtalaisen helposti varastettavissa.

Käyttötuki

Sopimusasiakkaanamme et jää yksin sivujen kanssa vaan voit aina kääntyä puoleemme ylläpitoon liittyvissä kysymyksissä. Pidätämme oikeuden erottaa mikä on ylläpitoon liittyvää ja mikä muuta työtä. Muusta työstä veloitetaan tuntisuunnitteluhintamme tai erillisen tarjouksen mukaisesti.

Lisenssimaksut

Ylläpitopaketteihin sisältyvät sivustojen ylläpitoon liittyvien ohjelmistojen lisenssimaksut.

Hakukone (SEO) sijoitus

Hakukone (SEO) sijoitus on monien yritysten leipää ja voita. Seuraa avainsanojesi sijoituksen muutoksia, selvitä, keitä kilpailijasi ovat ja sijoitut heitä vastaan.

Lue lisää hakukoneoptimoinnista ja kuinka voit parantaa sijoituksia.

Käyttöajan seuranta

Seuraamme sivuston käyttöaikaprosenttia, vastausviivettä ja yksittäisiä tarkistuksia.

Linkkimonitorointi

Tarkistamme linkit kaikista verkkosivustosi artikkeleistä ja sivuista.

Rikkinäiset linkit ovat huonoja käyttäjälle ja todennäköisesti huonontavat hakukonesijoituksiasi. Alkutarkistuksen lisäksi käymme läpi kaikki linkit sivustollasi. Näin voit olla varma, että huomaamme jos linkkien kanssa havaitaan ongelmia.

Virhetilojen korjaus

Joskus voi tulla tilanne, että sivustosi syystä tai toisesta kaatuu tai palvelimella ilmenee ongelmia. Me hoidamme puolestasi kaiken tämän seurannan ja korjaamme sopimuksen mukaisella aikataululla sivustosi jälleen kuntoon.

Jos kävisi niin ikävästi, että sivustosi kuitenkin hakkeroitaisiin tavalla, jonka korjaaminen vaatii sivustopuhdistamiseen erikoistuneen osaajan apua, näin laaja puhdistustyö ei sisälly pakettiin. Verkkovalmentajat tekevät parhaansa, että tähän tilanteeseen ei kuitenkaan jouduta. Jos näin kävisi, autamme löytämään apua tilanteeseen.

Maksu / laskutukseen liittyvät lisätiedot

Ylläpitoasiakkuus maksetaan 6 kuukauden jaksoissa etukäteen.

ESSENTIAL

27 €/kk

+ alv 24 %

Laskutetaan 6 kk jaksoissa

Erittäin alhainen kuukausi hinta pienen sivuston ylläpitoon

Essential sisältää:

 • WordPressin, lisäosien ja teeman päivitys (kerran kuukaudessa)
 • Päivittäiset varmuuskopiot
 • Hintaan sisältyy 30 minuuttia verkkosivuston muokkauksia ja sen jälkeen 69 €/tunti
 • Google Analytics
 • Perusturvatoimenpiteet
 • Raportti (kerran kuukaudessa)

STANDARD

49 €/kk

+ alv 24 %

Laskutetaan 6 kk jaksoissa

Kaikki mitä sivuston seurantaan tarvitset

Standard sisältää:

 • WordPressin, lisäosien ja teeman päivitys (2 kertaa kuukaudessa)
 • Päivittäiset varmuuskopiot
 • Hintaan sisältyy 2 tuntia verkkosivuston muokkauksia ja sen jälkeen 69 €/tunti
 • Google Analytics
 • Perustason SEO-tarkastus
 • Perusturvatoimenpiteet
 • Käyttöajan seuranta
 • Raportti (kerran kuukaudessa)

PrEMIUM

99 €/kk

+ alv 24 %

Laskutetaan 6 kk jaksoissa

Edistykselliset ominaisuudet verkkokaupoille ja verkkokurssialustoille

Premium sisältää:

 • WordPressin, lisäosien ja teeman päivitys (viikottain)
 • Päivittäiset varmuuskopiot
 • Hintaan sisältyy 4 tuntia verkkosivuston muokkauksia ja sen jälkeen 69 €/tunti
 • Google Analytics
 • Edistynyt SEO-tarkastus
 • Edistyneet turvatoimenpiteet
 • Käyttöajan seuranta
 • Linkki monitorointi
 • Raportti (kerran kuukaudessa)

Hinnoitteluun vaikuttaa aina sivuston tekninen vaatisuus sekä palvelun kriittisyys. Hinnaston hinnat ovat suuntaa-antavia. Pyydä tarjous, asetetaan hinnat kokonaisuuden yhteydessä paikoilleen. Laita viestiä yhteydenottolomakkeen kautta:

Lue kuin ahhelposti voit tilata omat kotisivut yritykselle.

Jaa ystävällesi