Floral Facebook Event Cover 4 e1694425487190

Terve Selkä – Verkkokurssi

Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
59,90
Aloitetaan

Terve selkä kestää mitä vaan!

– vanha suomalainen sanonta

Tekeekö jatkuva selkäkipu arjestasi haastavaa?

Kaipaatko selkään lisää joustavuutta ja parempaa ryhtiä?

Haluatko löytää terveellisen ja pitkäkestoisen tavan hoitaa selkääsi?

Selkäkivut on erittäin yleinen vaiva ja terve selkä on nykypäivinä katoavainen luonnonvara. Ongelmat selässä ovat yleisiä ja helposti uusiutuvia, minkä takia ennaltaehkäisyyn on syytä panostaa. 80% aikuisista kärsii selkäkivuista elämänsä aikana. Lisäksi useimilla heistä on ollut useita kipujaksoja. Selkäkivut ovat yksi yleisimmistä syistä sairauspoissaoloihin ja työkyvyttömyyseläkkeelle joutumisesta. Selästä kannattaa pitää huolta!

Terve Selkä – verkkokurssi tarjoaa tunteja joka makuun. Tehokkaat harjoitukset lievittävät jännitystä, vahvistavat selän tukilihaksia ja tuovat lisää liikkuvuutta.

DSCF5756

Voit lähteä kurssille täysin aloittelijana, sillä ohjeet harjoituksissa ovat selvät. Tulen tarjoamaan useita vaihtoehtoja asentoihin, jolloin harjoittelu on turvallista omalla mukavuusalueella. Kokeneena joogajanakin tulet löytämään uusia ja upeita tekniikoita selän hyvinvoinnin tukemiseksi. Pääset hoitamaan selkääsi ja ennaltaehkäisemään selkäkipuja oman kodin mukavuudesta.

Verkkokurssilta löydät 9 eri mittaista joogaharjoitusta, Yin joogasta Hatha joogaan. Tunnit ovat suunniteltu erityisesti lievittämään selän kiputiloja, parantamaan ryhtiäsi sekä vahvistamaan keskivartalon ja lantion lihaksia. Kurssin päätteeksi sinulla on tieto-taito huolehtia selästä, hyvinvoiva arki ja mahdollisuus aktiiviseen elämään.

Selän kunto vaikuttaa kokonaisvaltaisesti elämänlaatuun. Selkäranka on hermoston keskuskanava ja kun selkä on terve, hermoston reitit ovat vahvat ja selkeät. Energia virtaa esteettä antaen maksimaalista elinvoimaa ja hyvinvointia. Selän terveyden parantaminen ei siis vain auta estämään selkäkipuja vaan parantaa yleisesti terveyttäsi. Kun selkä on jäykkänä, hermoimpulssit virtaavat vähemmän vapaammin, heikentäen kehon toimintoja ja sisäelimiä. Kun selkä on vahva ja notkea, on myös terveytesi optimaalinen ikään katsomatta.