• 14 DAYS DETOX

  14 DAYS DETOX

  19,90 

  Detox kuulostaa monen mielestä siltä, että nyt paastotaan tai juodaan pelkkiä mehuja ja syödään korkeintaan kurkkua ja selleriä. Se tuntuu helposti kärsimykseltä joulun herkuttelujen jälkeen. Toisille detox saattaa ollakin sitä ja toki paastot tutkitusti puhdistavat kehoa. Tämä 14 päivän detox on kuitenkin jotain aivan muuta. 

  Nyt saa syödä 5 kertaa päivässä. 14 DAYS DETOX keventää oloa ja antaa loistavan startin uusille elämäntavoille. Kahden viikon aikana huomaat taatusti muutoksen olossasi ja kehossasi kun sitoudut tähän täysillä. Nesteet ja kuona-aineet lähtevät liikkeelle ilman kitudieettiä. 14 DAYS DETOXIN aikana ollaan kevyesti miinuskaloreilla, kuitenkaan emme tässä valmennuksessa laske kaloreita tai makroja. Olen laskenut ne puolestasi optimaaliseksi ja tässä valmennuksessa päivittäinen energiansaanti on noin 1800-1900 kcal, joka on pienikokoisellekin (50kg) ihmiselle kevyesti miinuksen puolella. Jos et halua punnita ruokia, sinun ei tarvitse. Löydät ohjeet molempiin tapoihin tästä valmennuksesta.

  KENELLE VALMENNUS SOPII?

  Sinulle, joka haluat muuttaa elämäntapojasi ja ruokavaliotasi terveellisemmäksi, mutta et ole saanut aikaiseksi aloittaa.

  Sinulle, joka haluat juhlakauden herkuttelujen jälkeen keventää oloa ja siihen selkeät ohjeet.

  Sinulle, joka haluat alkaa pitää itsestäsi parempaa huolta nyt heti.

  Sinulle, joka haluat kokeilla edes hetken, mitä on optimaalisesti laskettujen ravintoaineiden mukaan laskettu monipuolinen syöminen kevyillä miinuskaloreilla.

  Sinulle, joka et halua perinteistä pikadieettiä vaan toivot tehokasta aloitusta pysyvälle muutokselle.

  Kesäkuntoon 2 Scaled

 • NEW LIFE

  NEW LIFE

  39,90 

  Tervetuloa, uusi elämä! Olet ehkä jo tehnyt muutoksesi, mutta nyt haluat pitää tuloksista kiinni. NEW LIFE on enemmän kuin pelkkä valmennus. Sen tarkoitus on opettaa sinulle, kuinka syöt kulutuksesi mukaan eli siten, ettet ainakaan liho ja pidät kiinni saavutetuista tuloksistasi. Sen materiaalit ovat käytössäsi aina ja kokonaisuuden tarkoituksena on oppia syömään sellaisia annoskokoja, että kovan työn takana olleet tulokset pysyvät. Dieetillä ei voi olla loppuelämää, eikä edes useita kuukausia, mutta tätä ruokavaliota voit noudattaa aina eikä painosi nouse.

 • SUMMER SHAPE

  SUMMER SHAPE

  39,90 

  Miten päästä kesäkuntoon? SUMMER SHAPE on nimensä mukaisesti kesäkuntoon tähtäävä ruokavaliovalmennus, jossa ollaan reippailla miinuskaloreilla 10 viikon ajan. Valmennuksessa syödään kuitenkin 5 kertaa päivässä ihan tavallista puhdasta kotiruokaa ja unohdetaan kikkailut lisäravinteilla ja rasvanpolttajilla. Kesäkunto on pysyvä kunto vuoden ympäri kun dieetti lopetetaan ohjeiden mukaan. Tällä ruokavaliolla pudotin itse seitsemän kiloa painoa ja nyt se on teidän kaikkien saatavilla.

  Valmennuksessa on eri painoluokat, joista valitset omaan lähtöpainoosi sopivan luokan. Olen tukenasi jatkuvasti ja vastaan valmennettavien viesteihin aina mahdollisimman pian. Toteuta unelmasi ja voi paremmin kuin koskaan!

Viimeinen

Viimeinen

Chattaa nyt
Chattaa nyt
Kysymyksiä, epäilyjä, ongelmia? Olemme täällä auttamassa sinua!
Yhdistää...
Kukaan asiakaspalvelijamme ei ole tällä hetkellä saatavana. Yritä uudelleen myöhemmin tai voit lähettää tästä viestin ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.
Operaattorimme ovat kiireisiä. Yritä uudelleen myöhemmin
:
:
:
Onko sinulla kysyttävää? Kirjoita meille!
:
:
Tämä chat istunto on päättynyt
Oliko tästä keskustelusta hyötyä? Äänestä tästä chat-istunnosta.
Hyvä Huono