Logo
0 viidestä

Nose Work -klubi

 • Etä-apu koulutuskonsultaatio 45 min

  Etä-apu koulutuskonsultaatio 30 min

  30,00 

  Kaipaatko kouluttajan tukea harjoittelun aloittamiseen tai harjoittelussa ilmenneeseen ongelmaan? Ota etäkonsultaatio-aika Erkulta, jolla on 5 vuoden kokemus lajin kouluttamisesta ja monipuolinen koiratuntemus. Hän on myös pidetty kouluttaja selkeän opetustyylinsä vuoksi. Voit ottaa tilanteen tai ongelman videolle tai esitellä sen etäyhteydellä omasta kodistasi livenä.

  Voit ottaa ensin yhteyttä sähköpostilla erkku at erkku.fi ja kysyä minkälaista pakettia kouluttaja ehdottaa. Etäyhteys voidaan käydä Zoomilla, Google hangoutsilla tai teamsilla ja vaatii tietokoneen tai älypuhelimen sekä mikrofonin ja kameran käytön. Aikoja voidaan sopia arkipäivisin ja iltaisin, satunnaisesti viikonloppuiltaisin.

  Ota rohkeasti yhteyttä, autan mielelläni!

 • Etä-apu koulutuskonsultaatio 45 min

  Etä-apu koulutuskonsultaatio 45 min

  40,00 

  Kaipaatko kouluttajan tukea nosework harjoittelun aloittamiseen tai harjoittelussa ilmenneeseen ongelmaan? Ota etäkonsultaatio-aika Erkulta, jolla on 6 vuoden kokemus lajin kouluttamisesta ja monipuolinen koiratuntemus. Hän on myös pidetty kouluttaja selkeän opetustyylinsä vuoksi. Voit ottaa tilanteen tai ongelman videolle tai esitellä sen etäyhteydellä omasta kodistasi livenä.

  Voit ottaa ensin yhteyttä sähköpostilla erkku at erkku.fi ja kysyä minkälaista pakettia kouluttaja ehdottaa. Etäyhteys voidaan käydä Zoomilla, Google hangoutsilla tai teamsilla ja vaatii tietokoneen tai älypuhelimen sekä mikrofonin ja kameran käytön. Aikoja voidaan sopia arkipäivisin ja iltaisin, satunnaisesti viikonloppuiltaisin.

  Ota rohkeasti yhteyttä, autan mielelläni!

 • Nosework möllit Nurmijärvellä, 1-luokka 18.4.21

  Etäkoulutuspaketti noseworkiin

  60,00 

  Etäkoulutuspaketti sisältää Erkun ohjauksessa 2 tuntia koulutusta 4 x 30 minuuttia ja 1-luokan koulutushajun sekä alustoja. Koulutusajat sovitaan tapauskohtaisesti ja joustavasti. Voit ottaa etäkoulutuspaketin esimerkiksi näihin aiheisiin:

  – noseworkin alkeiden opettaminen 

  – ilmaisun opettaminen

  – ideoita kotiharjoitteluun

  – ideoita ulkoharjoitteluun

  tai oma ehdotuksesi. Erkulla on 6 vuoden kokemus lajista ja sen opettamisesta hyvin erilaisille koirille sekä saa kiitosta selkeästi ja ymmärrettävästä opetustyylistään.

  Voit ottaa yhteyttä Erkkuun ja pohtia juuri sinulle sopivia vaihtoehtoja erkku at erkku.fi

 • Irtokerta nosework-treeneihin

  Irtokerta nosework-treeneihin

  22,00 

  Klikkaa tästä itsellesi irtokerta Erkun treeneihin, jotka ovat kurssimuotoisia. Sovi Erkun kanssa koska olet tulossa treeneihin, löydät Erkun mesengerin kautta tai sähköpostilla erkku at erkku.fi

 • Luotettava nosework ilmaisu 1: Ilmaisun perusteet

  Luotettava nosework ilmaisu 1: Ilmaisun perusteet

  9,90 

  Noseworkin tärkeät perusteet sisältävät
  – mikä ilmaisu sopii itsekseen harrastavalle
  – mitä säännöt sanovat ilmaisusta, jos tähtää kokeisiin
  – miksi noseworkissa kannattaisi olla ilmaisuluova
  – käydään läpi kaksi eri tapaa kouluttaa perusteet, aina ei tarvita purkkeja

  Tällä luennolla opit perusasiat mitkä ilmaisut noseworkissa ovat sallittuja, mitkä ovat yleisimpiä ilmaisuja sekä mitkä ovat niiden hyödyt ja haitat. Tutustumme myös kahteen eri koulututekniikkaan hajuerotteluun ja pairing-menetelmään. Näistä voit valita itsellesi ja koirallesi sopivan ilmaisutavan sekä koulutustekniikan. Käymme läpi myös tärkeää asiaa nosework koiran motivoimisessa helpoista etsinnöistä haastavampiin.

  Suosittelen ottamaan myös osa 2-luennon, jolla saat lisää tietoa miten jatkat ja ylläpidät nosework ilmaisua. Jatkossa sinun on tärkeää ymmärtää miten käytösketjuja pidetään yllä ja yleisestetään uusiin ympäristöihin. Osassa 3 saat tärkeää oppia valeilmaisujen työstämisestä, luotettavan ilmaisun rakentamisesta koetilaneteisiin ja tiimityön viilauksesta huippukuntoon! Luennolla nro 4 käydään läpi ylempien luokkien ilmaisun säännöistä, arvostelusta ja koulutuksesta.

    Kouluttajana luennolla on Erkku Jussinheimo, josta voit  lukea lisää alempana.

  Kun olet ostanut luennon, saat kuitin ja linkin sähköpostilla. Kiitos että pidät luennon linkin itselläsi!

 • Luotettava nosework ilmaisu 2: Ilmaisun ketjutus ja ylläpito

  Luotettava nosework ilmaisu 2: Ilmaisun ketjutus ja ylläpito

  9,90 

  Tämän luennon sisältö pähkinänkuoressa:
  – miten rakennat kestävän ilmaisuketjun tai vahvistat oikein koiran tarjoamaa ilmaisua
  – oppimisteorian avulla ilmaisun yleistämiseen kaikkiin tilanteisiin
  – yleisimmät ongelmat ilmaisussa (koira ilmaisee hajun vasta tutkittuaan koko alueen, ilmaisuun liittyy ei toivottua kuten raapimista, koiran ilmaisun kesto ei pysy yllä, koira ilmaisee kaukana hajusta)
  – näytä -käsky, sen hyvät puolet ja vaarat
  – vinkkejä eri etsintämuotoihin ja ilmaisun yleistämiseen toimimaan kaikilla kätköillä

  Kun alat päästä alkua pidemmälle nosework-koirasi koulutuksessa voit kohdata monia pieniä ja isojakin haasteita. Useimmiten koiran ilmaisu koostuu muutamasta osasta eli kyseessä on käytösketju. Sen koulutuksessa kannattaa tuntea vahvan ketjun koulutuksen perusteet sekä miten koira saadaan yleistämään ilmaisuketju lajin monenlaisissa kätköissä. Miten opit lukemaan paremmin koiran ilmaisua, se on useille ohjaajille ongelmallista. Luennolla käydään läpi myös näytä-käskyn koulutus, jossa monille tulee myöhemmin pulmia. Opit miten varmistetaan, että koira motivoituu myös pitempiin etsintöihin ja moniosaisen ilmaisun suorittamiseen. Mikäli pyrit koulutuksessa yhtään alkua pidemmälle, et halua missata näitä kokeneen kouluttajan harjoitusohjeita! Lue kouluttajasta lisää alta.

  Suosittelen myös ottamaan osan 3, jossa saat lisää arvokasta tietoa luotettavan ilmaisun ja tiimityön viilaamisesta huippukuntoon. Aiheena mm. valeilmaisut ja koiran ohjaaminen.

  Kun olet ostanut luennon, saat linkin luentoon sähköpostilla. MUISTA tarkistaa myös roskapostikansio! Kiitos kun pidät luennon vain omassa käytössäsi.

 • Luotettava nosework ilmaisu 3: Ilmaisun yliopisto

  Luotettava nosework ilmaisu 3: Ilmaisun yliopisto

  9,90 

  Tässä luennossa opit näistä teemoista sanoin ja videoin
  – miksi koira valeilmaisee ja mitä silloin kannattaa tehdä? Uusien käskyjen antaminen pahentaa usein tilannetta
  – Miten motivoin koiraa ilmaisemaan, jos sitä kiinnostaa kaikki muut hajut (tässä näet Erkun omia etsintöjä ja huomaat, että kouluttajan koirakaan ei aina ole kone)
  – Miten koiraa voisi ohjata ilman että se ilmaisee kaikkea mihin ohjaan
  – Voinko saavuttaa luottamuksen tason, jossa koira luottaa minuun ja minä koiraan
  – Voiko etsintäalueilla taktikoida mm. rataantutustumisen ja alueen havainnoinnin keinoin (näet esimerkkikuvia ja videoita oikeista kokeista)
  – Miten opin taktikoimaan kun kuulen “30 sekuntia jäljellä”, joka saa aivoni jäätymään
  – Onko jokaisen koiran opittava tietynlainen etsintätyyli

  Luotettavan nosework ilmaisun yliopisto-luennolla käydään läpi peruskoulutuksen jälkeen ilmeneviä ongelmia. Valeilmaisuja saattaa jokainen koira joskus tehdä, miten niihin kannattaa suhtautua? Koiran ohjaaminen ja uudet käskyt tässä tilanteessa saattavat pahentaa ongelmaa. Valeilmaisut saattavat palata myös vaikka koetilanteessa. Mistä opin tuntemaan valeilmaisun oikeasta? Tämän asian kanssa luennoitsija Erkku on itsekin viimeisen vuoden ajan paininut ja tehnyt paljon työtä nuoren springerspanielinsa kanssa.

  Kun päästään kokeisiin asti, tarvitaan ohjaajaa tiimin aivoiksi. Koira hoitakoon haistelun! Koetilanteessa ohjaajan tulee osata hiukan taktikoida eikä hänen kannata jäädä matkustajaksi heittäen kaikkea vastuuta koiralle. Mutta mitä jos koiraa ei voi ohjata, se ei joko kuuntele ohjausta tai se ilmaisee kaikkea mihin ohjaan? Miten voisi taktikoida laatikkoetsinnässä, ajoneuvoetsinnässä tai muissa etsintämuodoissa? Miten opin lukemaan koealuetta? Mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota?

  Ja miten saan sata lasissa porhaltavan koiran avaamaan nenän heti lähdöstä? Vai onko mahdollista että koirallani vain on pyörremyrsky-tyyli ja sekin on sallittua kokeissa?

  Miten saan meidän tiimin toimimaan haastavassakin tilanteessa vaikka koirakin jo vähän väsyy? Mitä teen jos 30 sekunnin varoitus tulee? Silloinhan on peli jo menetetty….  vai onko?

  Kun olet ostanut luennon, saat kuitin ostostasi, sekä sähköpostilla linkin luentoon. TARKISTA roskaposti!

 • Luotettava nosework ilmaisu 4: Ilmaisu ylemmissä luokissa

  Luotettava nosework ilmaisu 4: Ilmaisu ylemmissä luokissa

  9,90 

  Tämä luento sisältää mm. seuraavia teemoja
  – miten säännöt muuttuvat 2- ja 3-luokissa, muuttuuko lajin henki?
  – Korkeiden hajujen ilmaisu sääntöjen mukaan sekä sen koulutusvinkkejä
  – Tyhjän alueen ilmaiseminen (HUOM! Luento on tehty syksyllä 2020 silloisten sääntöjen pohjalta ja ylituomarien linjauksen johdosta ei 3-luokassa ole kokonaan tyhjiä etsintöjä)
  – Miten motivoida koira ponnistelemaan myös haastavammissa etsinnöissä

  Noseworkin ylemmissä luokissa 2 ja 3 voi hajun korkeus olla jopa 180 senttimetriä. Kätkö voi olla myös muulla tavoin saavuttamaton. Miten tällainen kätkö pitäisi ilmaista? Miten opettaa koira ilmaisemaan kätkö, jos se ei siihen pääse “neniksi” jos se on oppinut jo vuosia menemään siihen kuonolla mahdollisimman lähelle? Miten motivoidaan koira ponnistelemaan myös vaikeiden kätköjen etsinnässä? Miten opettaa koira ilmaisemaan tyhjä alue? Mikä on ohjaajan rooli kun alueet suurenevat, kätköjen määrä kasvaa ja etsintäajat ovat silti rajalliset?

  Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen luennolla videoiden ja esityksen muodossa. Luentoa on ollut suunnittelemassa myös Nosework ylituomari Heidi Pasanen.

 • Nosework möllit Nurmijärvellä, 2- ja 3-luokka 18.4.21

  Nopean nosework ilmaisun motivaatio – 24.8. tai tallenne

  15,00 

  Noseworkissa koiran halu ilmaista haju nopeasti on keskiössä, erityisesti jos tähdätään kokeissa onnistumiseen. Lue lisää alta

 • Nosepassi yksityisopetuksella

  Nosepassi yksityisopetuksella

  69,00 

  Kalenterikuukauden voimassa oleva nosepassi sisältää kolme treeniä, jotka voit käydä silloin  kun haluat, oman aikataulusi mukaan. Nosepassi toteutetaan  yksityisopetuksena Nummelassa, treeniaika 30 minuuttia. Ota ensin yhteyttä Erkkuun (erkku at erkku.fi) ja sovi treenikerrat.

  Passilla voit treenata alkeita, jatkotaitoja tai työstää kokeissa esiin tulevia ongelmia. Myös kisajännitys tai muu ohjaajan ajattelun tuoma haaste voidaan ottaa käsittelyyn.

  Jatkotason koirakolla yhden treenin sisältö on 3-4 etsintää, jotka voit tehdä kaksi kerrallaan tai kaikki putkeen. Aluksi käymme radan läpi, jos haluat nähdä mitä tuleman pitää. Kun olet omat etsintäsi tehnyt, käymme aina läpi mikä sujui hyvin ja mikä kaipaa vielä harjoittelua.

   Jos sairastut äkisti ja ilmoitat siitä heti kouluttajalle, ei sinulta kulu treenikertaa. 

  Treenit räätälöidään aina toiveesi mukaan. Aiheena voivat olla mm. 

  – laatikkoetsinnän alkeet tai “korjaussarja”

  – sisäetsinnän alkeet

  – helpot ja hauskat etsinnät

  – pimeät ja kellotetut (kisaajille)

  – sisäetsintä matalat

  – sisäetsintä 2 -luokka (myös korkeita tai saavuttamattomia on, mutta myös helppoja)

  – ulkoetsintä matalat

  – ulkoetsintä 2-luokka (myös korkeita tai saavuttamattomia on, mutta myös helppoja)

  Voit myös ehdottaa omaa teemaa!

  Kouluttajana Erkku Jussinheimo

 • Nosework möllit Nurmijärvellä, 1-luokka 18.4.21

  Nosework etsintäkurssi Nummelassa

  80,00 

  Tule tekemään Nummelaan sisä-, ulko- ja ajoneuvoetsintöjä monipuolisiin etsintäpaikkoihin tiistai-illan kurssille. On hyvä, jos koirasi osaa jo jotenkuten etsiä 1-luokan hajua, ilmaisu voi olla vielä työn alla. Kurssilla tehdään etsintöjä yksi koira kerrallaan mutta paikalla on muitakin koiria. Yksityisaika järjestyy pyynnöstä samalle illalle. Laita toiveesi erkku at erkku.fi sähköpostilla. OHJELMA alempana.

  Ryhmiä on 3, klo 18, 19 ja 20,  ilmoita sähköpostilla mihin ryhmään haluat. Max 4 koirakkoa/ryhmä

 • Nosework haltuun -luentopaketti ja koulutushaju

  Nosework haltuun -luentopaketti ja koulutushaju

  49,50 

  Sulkutilalle 8.3-28.3. ajoittuva verkko-luentosarja antaa sinulle perusteista alkaen kunnon paketin noseworkista! Lisäksi saat postitse oman koulutuksen aloittamiseen starttipaketin, jossa on 10 ml pullo koulutushajua ja huopatassuja. Kaikki luennot tallennetaan ja saat tallenteen linkit myös sähköpostitse jälkikäteen. Aiheista kertoo selkeästi ja ymmärrettävästi 6 vuoden kokemuksella lajin konkari Erkku Jussinheimo. Mikäli ajankohdat eivät sinulle sovi, saat katsoa luennot tallenteena.  Luennot voi ostaa myös yksitellen, katso kaupasta erilliset luennot ja niiden sisältö.

  Luentosarja käsittää seuraavat luennot:

  Noseworkin perusteet perjantaina 12.3. klo 19.00
  Nosework kokeet ja niihin valmistautuminen lauantaina 13.3. klo 11.00
  Ilmaisun perusteet lauantaina 13.3. klo 19.00
  Ilmaisun ketjutus ja ylläpito torstaina 18.3. klo 19.00
  Ilmaisun yliopisto sunnuntaina 21.3. klo 10
  Ilmaisu ylemmissä luokissa sunnuntaina 28.3. klo 19.00

  Paketin hinta 49,50 sisältäen postitse lähetettävän starttipaketin.

  Mikäli haluat aloittaa treenaamisen kotona tai apua kotitreeniin ja sinulla on mahdollista olla kouluttajan kanssa etäyhteydessä käyttäen mikrofonia ja kameraa tietokoneen kautta, voit ottaa etäkoulutuspaketin. Erkku neuvoo sinut alkuun omassa kodissa. Luentopaketin ostajille ei tule kahta aloituspakkausta vaan treeniaikaa lisää 20 minuuttia. Katso etäkoulutuspaketti tästä linkistä
  https://www.verkkovalmentajat.fi/product/etakoulutuspaketti-noseworkiin/

Viimeinen

Viimeinen

Chattaa nyt
Chattaa nyt
Kysymyksiä, epäilyjä, ongelmia? Olemme täällä auttamassa sinua!
Yhdistää...
Kukaan asiakaspalvelijamme ei ole tällä hetkellä saatavana. Yritä uudelleen myöhemmin tai voit lähettää tästä viestin ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.
Operaattorimme ovat kiireisiä. Yritä uudelleen myöhemmin
:
:
:
Onko sinulla kysyttävää? Kirjoita meille!
:
:
Tämä chat istunto on päättynyt
Oliko tästä keskustelusta hyötyä? Äänestä tästä chat-istunnosta.
Hyvä Huono