• 154 ohjelmaideaa tapahtumaasi

  154 ohjelmaideaa tapahtumaasi

  19,90 

  Mitä ohjelmaa tapahtumaan? Miten valita ja miten ideoida? Mitkä asiat vaikuttavat ohjelmavalintoihin?  

  Verkkokurssin suunnittelija Anna Lanas on työskennellyt tapahtuma-alan yrittäjänä 9 vuotta ja eri alojen yrittäjänä yhteensä 17 vuotta.  Annalla on pitkä kokemus muun muassa Pohjois-Suomen suurimman valofestivaalin ja alueen suurimman musiikkifestivaalin järjestelyistä.


  Vuosiin on mahtunut hyvin eri tyyppisiä, eri kohderyhmille ja eri vuodenaikoina järjestettäviä tapahtumia sisältäen niin liikuntaan kuin merellisyyteenkin liittyviä koko perheen tapahtumia, bisnestapahtumia ja myös suuria yritysjuhlia.  

  Lue lisää: www.wadessa.fi/tietoa-meistä. 

   

 • Bisnes kasvuun tapahtumilla -konsultointi

  Bisnes kasvuun tapahtumilla -konsultointi

  499,00 

  Erittäin budjettiystävällinen keino hyötyä kokeneiden tapahtumajärjestäjien osaamisesta ja verkostoista. Konsultointi sisältää lähtötilakartoituksen ja kampanjasuunnitelman, jotka toimivat ohjenuoranasi, kun haluat itse toteuttaa tavoitettasi edistävän kampanjan. Prosessin aikana sinulla on myös mahdollisuus kolmeen tunnin mittaiseen keskusteluun, jossa käymme vaiheita läpi ja annamme aivan käytännön ohjeita esimerkiksi lupa-asioihin, aluesuunnitteluun ja järjestelyihin.

  Tietoa kouluttajista:

  Anna Lanas on työskennellyt tapahtuma-alan yrittäjänä 9 vuotta ja eri alojen yrittäjänä yhteensä 17 vuotta.  Annalla on pitkä kokemus muun muassa Pohjois-Suomen suurimman valofestivaalin ja alueen suurimman musiikkifestivaalin järjestelyistä.

  Vuosiin on mahtunut hyvin eri tyyppisiä, eri kohderyhmille ja eri vuodenaikoina järjestettäviä tapahtumia sisältäen niin liikuntaan kuin merellisyyteenkin liittyviä koko perheen tapahtumia, bisnestapahtumia ja myös suuria yritysjuhlia. 

  Nikolas Pajunen on toiminut vuosia itsepuolustuksen valmentajana Suomen suurimmalla kamppailusalilla ja on vuosien aikana kouluttanut yksityisellä puolella useita organisaatioita aggressiivisen henkilön kohtaamisessa. Nikolas on poliisihallituksen hyväksymä voimankäyttökouluttaja. 

  Vuosien aikana Nikolas työskennellyt useissa kymmenissä yleisötapahtumissa esimiehen ja turvallisuuspäällikön työtehtävissä. 

 • Bisnes kasvuun tapahtumilla -verkkokurssi

  Bisnes kasvuun tapahtumilla -verkkokurssi

  99,00 

  Kaikkien yritysten kannattaisi olla kelkassa, kun tapahtumia saa taas kohta järjestää. Sanoisimme, että brändäytymisessä ne yritykset, jotka järjestävät tapahtumia, voittavat pistein 100-0 sellaiset yritykset, jotka eivät järjestä. Kuulostaako järjettömältä? 


  Voit testata tämän mielessäsi: Ajattele seudullasi olevaa viiden autokaupan ryhmittymää. Nyt kuvittele, että yksi niistä järjestää iloisen, ilmaisen koko perheen päivän aurinkoisena kesälauantaina. Vietätte perheen kanssa monta tuntia ihastellen komeita autoja, nauttien mehutarjoilusta ja välipalasta, perheen juniorin tuntiessa itsensä mestariksi oppiessaan vaihtamaan lampun, sinun saadessa rahanarvoisia vinkkejä auton eliniän pidentämiseen ja tuntuvan tarjouksen seuraavasta vuosihuollosta, lahjakortin lisävarusteisiin seuraavan autonoston yhteydessä ja ihastellessanne ihmeellistä taikuria ja pelatessanne pelejä yhdessä koko perheen kanssa nauraen. Tapahtumassa liityt liikkeen sähköpostilistalle ja saatkin muutaman kuukauden päästä kutsun aikuisten syystapahtumaan, jossa sitten rentoudut puolison ja kavereiden kanssa hyvän bändin ja viihdyttävien esiintyjien äärellä. Illan aikana liikkeen myyjät moikkailevat sinua ja omistaja kysäisee ohimennessään hoituiko se renkaanvaihto, josta puhuitte viimeksi. Juttelette erilaisista pensasaidoista ja suosittelet hänelle sitä omalla pihallasi kasvavaa lajiketta.

  Noniin, kun kevät taas tulee ja mietit autohuoltoa, mihin näistä viidestä liikkeestä menet? Rehellisesti, uhraatko edes ajatusta niille neljälle muulle, joihin sinulla ei edelleenkään ole mitään suhdetta? Et tiedä heidän valikoimastaan, heidän palveluistaan, heidän laadustaan, heidän asiakaspalvelustaan, eikä sinulla ole mitään tarjouksia heiltä tai henkilökohtaista tunnesidettä heihin. Tämä viides voitti ylivoimaisesti. Heillä on sinut, perheesi ja suosituksesi jokaiselle kyselijälle. 


  Joten yrittäjä: pidä huoli, että sinun yrityksesi on se viides. Koska jos sinä et ole se, kilpailijasi on, ja sinä olet vain joku niistä neljästä. 


  Aivan, tapahtumien järjestäminen on aarrearkku liiketoiminnan kasvattamiseen, asiakkaiden sitouttamiseen ja uusasiakashankintaan. Syykin on selvä: tapahtumissa asiakas on suoraan käsissäsi, suojamuurit alhaalla ja valmiina kiinnostumaan. Kun saat asiakkaan tapahtumaasi, on myynti jo melkein tehty.  


  Maksaako tapahtuman järjestäminen? Kyllä. Voiko rahat tienata takaisin? Moninkertaisesti. Älä tyydy heittämään verkkoja vesille ja toivomaan parasta, vaan panosta markkinointisi keinoihin, joilla saat asiakkaat tulemaan itse mielellään suoraan haaviisi ja pääset tekemään myynnin heti ja siinä paikalla. 

    

 • Ennakoi ja vältä väkivaltatilanne

  Ennakoi ja vältä väkivaltatilanne

  24,90 

  Suomessa tapahtuu reilusti yli 30 000 henkeen ja terveyteen kohdistuvaa rikosta joka vuosi (Tilastokeskus 2019). Näillä rikoksilla tarkoitetaan pahoinpitelyjä, tappoja ja muita vakavia, ihmisen koskemattomuuteen liittyviä hyökkäyksiä. Seksuaalirikokset kuten raiskaukset, ja omaisuusrikokset kuten ryöstöt ja varkaudet tilastoidaan vielä erikseen ja ovat aivan oma lukunsa tähän päälle. Valtaosa ihmisistä ei osaa varautua näihin väkivaltaisiin hyökkäyksiin ja tilanteet tulevat eteen täysin yllättäen. On silti täysin mahdollista, että juuri sinä et koskaan tule kokemaan tällaista hyökkäystä. On mahdollista, että sinua tämä ei kosketa.

  Koetko kenties joskus kuitenkin pelkoa, kun kävelet illalla yksin kotiin tai oletko tuntenut olosi turvattomaksi? Oletko miettinyt omaa turvallisuuttasi?

  Minä olen Nikolas Pajunen ja minulla on 20 vuoden kokemus työskentelystä ja kouluttamisesta turvallisuusalalla sekä yksityiseltä että julkiselta puolelta, sisältäen yli 10 vuoden opetuskokemuksen uhkatilanteiden hallinnasta, vartioinnista ja järjestyksenvalvonnasta. Työskentelen Wadessa Oy:n turvallisuusasiantuntijana ja toisena yrittäjänä Pohjois-Suomessa.

  Olen toiminut useita vuosia itsepuolustuksen valmentajana Suomen suurimmalla kamppailusalilla, ja vuosien aikana kouluttanut yksityisellä puolella useita organisaatioita aggressiivisen henkilön kohtaamisessa. Olen myös poliisihallituksen hyväksymä voimankäyttökouluttaja.

  Vuosien aikana olen työskennellyt useissa kymmenissä yleisötapahtumissa esimiehen ja turvallisuuspäällikön työtehtävissä.

  Olen nyt suunnitellut Suomen olosuhteisiin räätälöidyn verkkokurssin, joka on suunnattu ihan tavallisille ihmisille. Kurssin tarkoitus on opettaa sinua havainnoimaan ympäristöäsi ja säätämään omaa valmiustilaasi siten, että teet itsestäsi hankalan kohteen rikollisille ja onnistut ja ennakoimaan ja välttämään uhkaavat tilanteet omalla toiminnallasi.

  Kurssi sisältää kirjallisen koulutusmateriaalin, selkeitä käytännön harjoitustehtäviä sekä video-opastuksen. Et tarvitse mitään aikaisempaa turvallisuusosaamista tai koulutusta, vaan tämä on suunniteltu juuri sinulle hyödynnettäväksi omassa arkielämässäsi.

  Kurssin tavoitteena on, että sinä et ikinä joutuisi väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi, eli että sinä et päätyisi numeroksi noissa tilastoissa.

Viimeinen

Viimeinen

Chattaa nyt
Chattaa nyt
Kysymyksiä, epäilyjä, ongelmia? Olemme täällä auttamassa sinua!
Yhdistää...
Kukaan asiakaspalvelijamme ei ole tällä hetkellä saatavana. Yritä uudelleen myöhemmin tai voit lähettää tästä viestin ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.
Operaattorimme ovat kiireisiä. Yritä uudelleen myöhemmin
:
:
:
Onko sinulla kysyttävää? Kirjoita meille!
:
:
Tämä chat istunto on päättynyt
Oliko tästä keskustelusta hyötyä? Äänestä tästä chat-istunnosta.
Hyvä Huono