Logo
5 viidestä

Onnellisuuden opas Tuulia Helmisola

 • Lahjakortti Onnellisuuden opas -kauppaan

  Lahjakortti Onnellisuuden opas -kauppaan

  50,00 

  Anna lahjaksi lahjakortti Onnellisuuden oppaan palveluihin.

 • luo rahaa kuva neliö th

  Luo rahaa! -verkkovalmennus

  235,00 

  Luo rahaa! –verkkovalmennus opettaa sinut luomaan elämääsi lisää rahaa ja taloudellisen vapauden elää haluamallasi tavalla. Luo rahaa! -verkkovalmennus sisältää 12 valmennusta ja kestää 12 viikkoa eli 3 kuukautta.

 • luo rahaa kuva neliö th

  Luo rahaa! -yksilövalmennus 1 krt

  98,00 

  Luo rahaa! –valmennus opettaa sinut luomaan elämääsi lisää rahaa ja taloudellisen vapauden elää haluamallasi tavalla. Yksi tunnin valmennuskerta puhelimen tai skypen välityksellä. Luo rahaa! -valmennusohjelma sisältää kokonaisuudessaan 12 valmennuskertaa.

 • luo rahaa kuva neliö th

  Luo rahaa! -yksilövalmennusohjelma 12 krt

  980,00 

  Luo rahaa! –valmennus opettaa sinut luomaan elämääsi lisää rahaa ja taloudellisen vapauden elää haluamallasi tavalla. Luo rahaa! -valmennusohjelma sisältää 12 tunnin valmennuskertaa puhelimen tai skypen välityksellä.  

 • Numerologian kurssi

  Numerologian kurssi

  49,00 

  Osta Numerologian peruskurssi tästä. Numerologian kauan odotettu ja paljon kysytty verkkokurssi on nyt julkaistu. Tämä on ensimmäinen numerologia verkkokurssi Suomessa.

  Numerologian peruskurssilla tulet oppimaan numerologian perusteet, laskemaan numerologisen kartan ja tulkitsemaan sitä. Numerologia kurssi sisältää 6 video-oppituntia, oheismateriaalia sekä yhden ylimääräisen bonus-oppitunnin. Esimerkkeinä käytetään julkisuuden henkilöiden numerologisia karttoja. Kurssilla pääset myös testaamaan taitosi tietovisassa ja osaamisesi palkitaan todistuksella!

 • Numerologinen konsultaatio 1h

  Numerologinen konsultaatio 1h

  153,00 

  Numerologinen konsultaatio puhelimitse tai skypellä, jossa voimme käydä läpi karttasi ja tulkitsen sitä tai voit kysyä mitä tahansa muuta numerologiaan liittyvää. Kesto 1 tunti. Sisältää myös numerologisen karttasi ja tulkinnan siitä (yli 10 sivua) sähköpostitse toimitettuna.

 • Numerologinen tulkinta ja tasapainotus

  Numerologinen tulkinta ja tasapainotus

  233,00 

  Numerologinen kartta, tulkinta siitä sekä kartan tasapainotus. Pituus noin 15 sivua. Toimitus sähköpostiin, toimitusaika keskimäärin 5 arkipäivää.

 • Numerologiset nimet vauvalle

  Numerologiset nimet vauvalle

  179,00 

  Tilaa Numerologiset nimet vauvalle. Valitsen yhteistyössä vanhempien kanssa vauvalle nimet, joiden numerologinen värähde on sopusoinnussa vauvan syntymäpäivän numerologisen värähteen kanssa ja jotka tasoittavat pienokaisen tietä elämässä. ”Numerologiset nimet vauvalle” sisältää lisäksi muutaman sivun mittaisen syntymälukutulkinnan vauvan syntymäpäivästä.

 • Onnellinen elämä -verkkokurssi

  Onnellinen elämä -verkkokurssi

  0,00 

  Tällä kurssilla käymme läpi tärkeimpiä onnellisuuteen liittyviä tekijöitä.

 • Vauraus ja onnellisuus -meditaatio

  Vauraus ja onnellisuus -meditaatio

  12,00 

  Tilaa tästä Vauraus ja onnellisuus -meditaatio vaurauden ja onnellisuuden lisäämiseen elämässäsi. Kesto noin 18 minuuttia. Saat oston jälkeen linkin meditaation kuunteluun verkkosivullani. Voit myös ladata meditaation omalle laitteellesi.

 • Yrityksen numerologia

  Yrityksen numerologia

  125,00 

  Tilaa tästä Yrityksen numerologia. Yrityksen nimi, perustamispäivä sekä omistajien nimet ja syntymäajat vaikuttavat yrityksen menestymisen mahdollisuuksiin. ”Yrityksen numerologia” sisältää yrityksen nimen ja perustamisajankohtan suunnittelun omistajien tiedot huomioiden.

Viimeinen

Viimeinen

Chattaa nyt
Chattaa nyt
Kysymyksiä, epäilyjä, ongelmia? Olemme täällä auttamassa sinua!
Yhdistää...
Kukaan asiakaspalvelijamme ei ole tällä hetkellä saatavana. Yritä uudelleen myöhemmin tai voit lähettää tästä viestin ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.
Operaattorimme ovat kiireisiä. Yritä uudelleen myöhemmin
:
:
:
Onko sinulla kysyttävää? Kirjoita meille!
:
:
Tämä chat istunto on päättynyt
Oliko tästä keskustelusta hyötyä? Äänestä tästä chat-istunnosta.
Hyvä Huono