kyroskoski joulu

Jouluiloa tauluilla

Tauluja lahjahintaan

0 kyroskoski21 5

Pikkutaulu on kukkien ja suklaiden oivallinen vaihtoehto joulutuliaiseksi tai joululahjaksi.  Tai voivathan suklaat ja kukat olla taulun lisukkeina – jos niitäkin haluaa. Kukat kuihtuvat ja suklaat syödään, mutta pikkutaulu tuo iloa pitkään. Ja mikä parasta: Tällaista  ei saajalla taatusti ole toista samanlaista ennestään. Pikkutaulu ei vie liikaa tilaa eikä hallitse. Niitä voi olla useampiakin, jotka muodostavat hyvän kokonaisuuden.

0 kyroskoski21 0
Näissä tauluissa on käytetty akryylivärejä ja hiekkaa.

Kyröskosken joulutorilla 4.-5.12.2021 myyn taulujani poikkeuksellisen edulliseen hintaan (alk. 10€; yksikään taulu ei ylitä 80 euron rajaa).  Pöytä nro 13 on varattu minun tauluilleni. Valitettavasti en itse ole tuolla koko aikaa tavoitettavissa. Kyröskosken myyjäisistä löytyy pikkutaulujeni lisäksi myös muiden tekemiä käsitöitä ja leivonnaisia. Paikalla on myös kahvio. Sieltä kannattaa hakea joulun tunnelmaa. Onneksi myyjäiset pystytään järjestämään. Ihmiset ovat jo oppineet pitämään maskia kasvoillaan ja käsidesin käyttö on itsestäänselvyys.

Joulumyyjäiset Hämeenkyrön Kyröskoski-talolla (ent. seurakuntatalo, Kirkkokatu 3)

  • LA 4.12. klo 9-15
  • SU 5.12. klo 11-15
0 kyroskoski21 1
Kaikki taulut ovat myyntipisteessä käärittynä sellofaniin ja taulujen päällä on teksti: Hyvää Joulua

Ohessa otoksia tauluistani. Tulitikkuaski antaa hyvän kuvan taulun koosta. Taulut on kääritty sellofaniin. Olen kiinnittänyt ”Hyvää Joulua” –tarran kehyksen lasiin tai sellofaanin päälle. Kun joulu on ohi, tarran voi helposti poistaa.

0 kyroskoski21 3
Suuri osa tauluista on maalattu akryyliväreillä. Mukana on myös akvarelliväreillä ja sekatekniikalla maalattuja tauluja.

Viime vuonna lahjoitin taulujani mm. vanhuspalveluyksiköille, vinttikoirakilpailuihin ja Pirkkalan yrittäjien tapahtumalle. Korona on koetellut vanhuksia ja häirinnyt oleellisesti eri tapahtumien järjestämisiä. Kun jakaa hyvää ympärilleen, siitä saa myös itse iloa. Toivottavasti mahdollisimman moni huomaa ajatella erityisesti näin joulun aikaan  myös heikompiosaisia ja tehdä edes pienen hyvän työn heidän vuoksensa. Pienistä puroista kasvaa iso virta. Pienistä iloista kasvaa hyvä mieli.

Jos olet kiinnostunut taiteestani,  laita viestiä esim. sähköpostitse ([email protected]) tai puhelimitse 0400789287. Teen tauluja myös tilaustyönä.

0 kyroskoski21 2
Näissä tauluissa on käytetty sekä akvarelli- että akryylivärejä. Kehyksissä on lasi tai pleksi.

 Parhaiten taulujani voi ostaa esim. näyttelyjeni yhteydessä. Käy näyttelyssä ja kilauta puhelimella, jos jokin niistä innostaa. Hinnat ovat myytävissä tauluissa esillä.  Mielestäni taulu on hyvä nähdä livenä, jotta saa kunnon käsityksen taulun koosta ja väreistä.  Pyrin laittamaan blogeihini tietoja näyttelyistä. Joulukuun ja tammikuun ajan minulla on taulunäyttely Pirkanmaan Muistiyhdistyksen käytävällä Tullintorin kupeessa Hammareninkatu 7, 3.krs.

0 kyroskoski21 4 1
Ystävät, akryylivärityö.
Taulun koko on 22cm x 27cm

Muistetaan jouluna myös ystäviämme!!! Ja ollaan kaikille ystävällisiä!

Taulujeni kuvia löytyy mm. Facebookista:  Taiteilija Tuula Malvisalo

Samankaltaisia ​​artikkeleita