Mitä verkkokurssialusta maksaa?

Oma verkkokauppa

Syitä omaan verkkokauppasivustoon on monia, esimerkiksi asiakasyritys haluaa verkkokaupan, mutta ei sallisi ylläpitäjäksi muita kuin oman yrityksen edustajia sensitiivisen asiakasdatan vuoksi, asiakasyritys haluaa rakentaa oman brändin ja ilmeen näköisen verkkokaupan jne.

Nyt tämä kaikki on mahdollista ikioman verkkokauppasivuston avulla. Olemme lisänneet tarjontaan mahdollisuuden tilata räätälöity verkkokauppasivusto. Ikioman verkkokaupan teettämällä saat luotua omannäköisesi kokonaisuuden, joka tukee omaa brändiäsi ja viestintääsi. 

Oma verkkokauppa sopii erinomaisesti yrityksille tai yhteisöille, jotka

 • haluavat rakentaa oman brändin ja ilmeen näköisen verkkokaupan
 • haluavat itse rakentaa integraation muihin järjestelmiin
 • eivät halua ylläpitäjiksi muita kuin yrityksen omat edustajat

Mitä saat, kun tilaat ikioman verkkokaupan?

Haluamme tarjota toimintanne tueksi ammattitasoiset nettisivut. Saat ammattigraafikon toteuttaman ulkoasun.

Perushintaan kuuluu:

 • Oma verkkotunnus (domain) .fi tai .com päätteellä tietoturvaratkaisuineen
  • Sisältää sähköpostin
 • Wordpress sisällönhallintajärjestelmä
 • Sivuston maksimilaajuus (*) etusivupohja + 3 muuta sivupohjaa
  • Etusivu
  • Verkkokauppasivu
  • Tietoa meistä sivu
  • Yhteydenottolomake
 • WooCommerce integroituna suomalaiseen Paytrail.com -verkkomaksupalveluun
 • Sivuston konfigurointi hakukoneita varten
 • Tarvittavat optimointi-, tietoturva- ja varmuuskopiointiohjelmat
 • Tarvittavat ohjelmistolisenssit 1 vuodeksi

(*) Koskee suunniteltuja sivuja – voit lisätä sivuja rajattomasti luovutuksen jälkeen.

Oma Design

Oman visuaalisen ilmeen tekemiseen käytämme yhteistyökumppania, ammattigraafikkoa.

Oma design sisältää:

 • Toivomusten kartoitus
 • luonnos etusivusta .jpg tai pdf tiedostomuotona (tarvittaessa konsepti / mockup)
 • palaute ensimmäisestä luonnoksesta
 • luonnokset muista sivuista 
 • palaute luonnoksista
 • 1 korjauskierros / sivu
 • tarvittavat ikonit ja sivustoon sopivat kuvat

Huom. Asiakas luo ja kirjoittaa sivujen sisällöt itse

Jos tarvitset graafikon suunnitteleman logopaketin niin sekin onnistuu (ei kuulu perushintaan).

Alla kerrotaan yksityiskohtaisemmin perushintaan sisältyvät vaiheet. Jos haluat laajemman ja enemmän toiminnallisuuksia sisältävän sivuston, kerro tarpeesi meille niin teemme sinulle tarjouksen. Kerromme myös, jos jokin toivomasi ominaisuus ei ole mielestämme järkevästi ja kustannustehokkaasti toteutettavissa.

Verkkotunnus ja CDN

Ensimmäinen konkreettinen vaihe on verkkotunnus (domain) -nimen valinta ja perustaminen, sillä ikiomaa verkkokurssisivustoa varten perustetaan oma verkkotunnus. (Jos sinulla on jo verkkotunnus niin voimme ottaa sen käyttöön).

Mikä on verkkotunnus?

Verkkotunnus eli domain on osoite internetissä. Verkkotunnus koostuu ylemmän tason verkkotunnuksesta, kuten .fi tai .com ja toisen tason verkkotunnuksesta, kuten verkkovalmentajat. Näin muodostuu kokonainen verkkotunnus, esimerkiksi verkkovalmentajat.fi.

Verkkotunnuksesta voidaan muodostaa URL-osoite lisäämällä sen eteen https:// -liite, eli esimerkiksi https://www.verkkovalmentajat.fi.

Alussa valitset vapaan verkkotunnuksen nimen, jonka jälkeen huolehdimme sen rekisteröinnin. Hintaan kuuluu domain-rekisteröinti ja maksut vuodeksi.

Asennamme sivustolle SSL-sertifikaatin, joka mahdollistaa suojatun https-yhteyden käyttämisen sivustolla. Suojattu yhteys parantaa sivuston käyttäjien tietoturvaa ja antaa luotettavan kuvan sivustosta. Lisäksi salattu sivusto saa positiivista nostetta Googlen hakutuloksissa.

Liitämme verkkotunnuksen maailmanlaajuisen Cloudflare sisältöverkkoon (CDN) ja teemme tarvittavat konfiguroinnit.

Mikä on Cloudflare?

Cloudflare on verkon suorituskykyyn ja turvallisuuteen erikoistunut yritys, joka on perustettu vuonna 2009. Sillä on yli 175 datakeskusta ympäri maailmaa, Suomen datakeskus sijaitsee Helsingissä.

Käytännössä Cloudflare nopeuttaa sivuja kansainvälisen sisällönjakoverkostonsa avulla. Se mahdollistaa sivuston sisällön tarjoamisen mahdollisimman lähellä sivuston kävijää. Cloudflare tarjoaa sivustolle myös parempaa turvallisuutta ja suojaa erilaisia hyökkäyksiä sekä roskaliikennettä vastaan.

WordPress

Asennamme sivustolle WordPressin, jonka päälle sivusto rakennetaan.

Mikä on WordPress?

40% maailman verkkosivustoista on tehty WordPress-ohjelmistolla. Suosio perustuu WordPressin ylivoimaiseen helppokäyttöisyyteen, ulkoasun vapaaseen muotoiluun ja sivuston laajennettavuuteen.

Sivuston laajuus

Verkkokauppa-sivuston rakentaminen alkaa suunnittelulla. Sivustoon liittyvistä tarpeista ja toiveista keskustellaan heti alussa, jotta on varmaa, että saat haluamillasi ominaisuuksilla varustetun verkkokaupan. Keskustelun perusteella suunnittelemme sivustosi kokonaisuuden rakenteista ulkoasuun.

Sivuston rakentamien alkaa nopeasti ja etenee rinnakkain suunnittelun kanssa. Pääset arvioimaan ensimmäistä sivusto-versiota, jonka jälkeen muokkaamme sivustoa toiveidesi mukaan korkeintaan kahden korjauskierroksen verran.

Verkkokauppasivusto ja sisällöt

Perushintaan sisältyy auttaminen ensimmäisen tuotteen rakentamisessa, auttaminen sivuston sisältöjen syöttämisessä ja muokkaaminen siten, että sisällöt asettuvat sivustolle sujuvasti. Asiakas kirjoittaa sivuston sisällöt ja tuotekuvaukset itse. 

Jos sivusto on laaja tai haluat, että autamme kaikkien tuotteiden sisältöjen syöttämisessä, sovitaan tästä erikseen.

Sivuston tekninen rakentaminen

Hintaan sisältyy kaikki sivuston tekninen rakentaminen mukaan lukien domainin rekisteröinti, palvelimen konfigurointi, SSL sertifikaatin asentaminen, palvelimen liittäminen Cloudflare sisällönjakoverkostoon, Cloudflare tietoturva-konfigurointi, tarvittavien ohjelmien asentaminen ja konfigurointi sekä räätälöinti kunkin sivuston tarpeisiin.

Hintaan sisältyy webhotelli vuodeksi ja .fi tai .com -päätteinen domain.

 Sivustolle asennetaan mm.

 • Wordpress
  • Woocommerce
  • Paytrail.com -integraatio
  • Optimointi-, tietoturva- ja varmuuskopiointiohjelmat

Asennettujen ohjelmien lisenssit ovat voimassa 12 kk.

Sivusto rakennetaan käyttäen ammattimaista rakennusohjelmaa, joka myös jää sivuston omistajalle helppokäyttöiseksi sivuston editointiohjelmaksi. Ohjelmiston lisenssi on voimassa 12 kk.

Sivustolle asennetaan tarvittavat optimointi-, turvallisuus- ja varmuuskopiointiohjelmat, jotta sivusto toimii hyvin ja nopeasti, löytyy verkosta ja pysyy turvallisena.

Sivuston käyttöönoton yhteydessä sivustolle asennetaan Google Tag Manager, jonka avulla voit käyttää mm. Google Analyticsia ja Facebook-pikseliä.

Mikä on Google Tag Manager?

Google Tag Manager (GTM) on selaimessa käytettävä työkalu, jolla hallinnoidaan verkkopalvelusi kävijäseurantaan liittyviä seurantakoodeja ja tageja. Tag Managerista on tullut sekä analyytikon, että markkinoijan perustyökalu, jolla kuka tahansa pystyy helposti kehittämään verkkopalvelun analytiikkaa ilman erityistä koodiosaamista.

Hintaan sisältyy kevyt tekninen hakukoneoptimointi ja valitsemiesi kuvien käsitteleminen sivustoa varten. Varmistamme, että sivusto indeksoituu hakukoneisiin ongelmitta.

Mitä tarkoittaa tekninen hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimoinnin yhteydessä olet varmaan kuullut puhuttavan hakusanojen ja sisällön merkityksestä. Nämä ovatkin tärkeitä, mutta niiden rinnalle – tai jopa yläpuolelle – on noussut sisällön nopeus. Nopea sisältö pitää kävijät sivuillasi ja saa heidät palaamaan useammin. Ja sitä hakukoneet, erityisesti Google, haluaa. Ihmiset eivät pysy sivustolla, jonka lataaminen kestää 5-6 tai jopa 10 sekuntia – sisällöstä riippumatta. Heidän mielestään se ei ole käyttäjäkeskeinen sivusto. Google on käyttäjäkeskeinen ja rankaisee sivustoja, jotka eivät ole.

Teknisellä hakuoptimoinnilla varmistetaan, että sivut latautuvat nopeasti. Tämä on erittäin tärkeää, jos haluat parantaa Google-sijoitustasi tai jopa päästä ensimmäiselle sivulle. 

Lue lisää Wordpress SEO optimoinnista

WooCommerce

Hintaan sisältyy maksuliikenne integroituna. Asennamme sivustolle WooCommerce-ohjelmiston ja integraation suomalaiseen Paytrail.com -verkkomaksupalveluun.

Mikä on WooCommerce?

WooCommerce on maailman suosituin verkkokauppa-lisäosa WordPressille. Se on käytössä miljoonilla sivustolla, se on helppokäyttöinen ja suoraan WordPressin kanssa yhteensopiva.

Mikä on Paytrail.com?

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii suomalainen Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Perushintaan sisältyy yhden tuotteen lisääminen sivuston sisäiseen myyntitunneliin, joka sisältää kauppa-, ostoskori- ja kassa-sivun.

Huom! Vain ohjelman asentaminen ja integrointi sisältyy hintaan. Tarvitset oman maksullisen sopimuksen Paytrail.com kanssa.

Sivuston käyttöönotto

Sivuston valmistumisen jälkeen autamme sinua tutustumaan uuteen sivustoosi. Jos koet tarvetta koulutustilaisuudelle, veloitamme siitä erikseen.

Kuinka kauan verkkokauppasivuston valmistuminen kestää?

Sivuston suunnitteluun ja tekemiseen on hyvä varata aikaa noin 2-4 viikkoa. Sovimme aikataulusta yhdessä asiakkaan kanssa. On hyvä huomioida, että asiakas luo kurssisisällöt sekä muut sivuston sisällöt itse eli tähän on varattava myös omaa aikaa. Valmistuminen riippuu myös sen hetkisestä tilauskannasta.

Mitä oma verkkokauppa maksaa?

Verkkokaupan suunnittelu, visuaalinen ilme ja rakentaminen vaatii osaamista ja työtä. Lopulliseen hintaan vaikuttaa useita tekijöitä, kuten sivuston laajuus, halutut ominaisuudet, asiakkaan liiketoiminnan kriittisyys yms. Hinnat alkaen 999€. Voit myös pyytää tarjouksen.

Ylläpito

Jotta voit keskittyä pelkästään sisällön tuottamiseen, suosittelemme että jätät sivuston ylläpidon meidän huoleksemme. Sivustoa ja Wordpressiä on helppo käyttää, mutta suorituskyvystä ja turvallisuudesta huolehtiminen vaatii osaamista ja vaivannäköä. Ulkoistamalla ylläpidon meille varmistat, että sivustosi pysyy ajantasaisena, laadukkaana ja tietoturvallisena.

Suosittelemme lämpimästi ylläpitoasiakkuutta alkaen 49 € (+ alv 24%) / kuukausi. Ylläpidon hinta määräytyy asiakkaan toiminnan laajuuden ja liiketoimintakriittisyyden mukaan.

Ylläpitoasiakkuus sisältää seuraavat palvelut:

 • Säännölliset ohjelmistopäivitykset
 • Säännölliset varmuuskopiot
 • Tarvittavat ohjelmisto-lisenssit
 • Domain-ylläpidon
 • Cloudflare-ylläpidon

Ylläpitoasiakkuus maksetaan 12 kuukauden jaksoissa etukäteen sivuston avaamisen yhteydessä.

Jos ylläpitoasiakkuutta ei valita, asiakas vastaa itse ohjelmistojen vuosilisensseistä, muista kustannuksista sekä sivuston teknisestä ylläpidosta.

Toivomme, että tämä artikkeli auttoi sinua saamaan lisätietoa kuinka voit saada ‘avaimet käteen’ – periaatteella ikioman verkkokaupan. Jos pidit artikkelista, tilaa uutiskirjeemme saadaksesi ensimmäisenä kuulla lisää kuinka voit hyötyä Verkkovalmentajat-palvelusta. Löydät meidät myös Facebookista.

Joko luit artikkelimme Kumppanuusohjelma ?

5 TAPAA KASVATTAA SÄHKÖPOSTILISTAASI

kasvata sähköpostilistaasi

 • 16 sivuinen opas sähköpostilistan kasvattamiseksi
 • 1-2 krt kuukaudessa saat vinkkejä liiketoimintasi tehostamiseen
 • Saat ensimmäisenä tietää tarjouskampanjoistamme
 • Tiimimme päivitykset uusista ominaisuuksista ja parannuksista.

Emme lähetä sinulle roskapostia tai myy sähköpostiosoitettasi. Koskaan.

Jaa ystävällesi

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *