verkkosivuston ylläpito

Verkkosivuston ylläpito

Verkkosivujen ylläpito on jatkuvaa kehitystyötä, jonka tarkoituksena on parantaa sivujesi käytettävyyttä, lisätä myyntiä ja pitää hakkerit loitolla. Verkkosivut ovat yrityksesi digitaalinen käyntikortti ja tärkein markkinointikanava, joten sivuston säännöllisen ylläpitämisen tärkeys kasvaa jatkuvasti. Sivuston säännöllinen kehittäminen kasvattaa yrityksesi liiketoimintaa, sillä sivuston liikenne kasvaa ja kävijät viihtyvät siellä paremmin.

Tiedämme, että yrittäjän arki on kiireistä. Tehtävää on enemmän kuin tunteja vuorokaudessa. Kokemuksemme pohjalta olemme huomanneet, että verkkosivujen päivittäminen itse on työlästä ja putoaa helposti tehtävälistan pohjalle. Olemme lisänneet tarjontaan verkkosivustojen ylläpidon ja tarjoamme sinulle tarpeisiisi räätälöityä ylläpitoa, joka vapauttaa sinulle aikaa ydinliiketoimintasi kehittämiseen.

Jotta voitte keskittyä pelkästään sisällön tuottamiseen, suosittelemme että jätät sivuston ylläpidon meidän huoleksemme. Sivustoa ja WordPressiä on helppo käyttää, mutta suorituskyvystä ja turvallisuudesta huolehtiminen vaatii osaamista ja vaivannäköä. Ulkoistamalla ylläpidon meille varmistatte, että sivusto pysyy ajantasaisena, laadukkaana ja tietoturvallisena.

Suosittelemme lämpimästi ylläpitoasiakkuutta alkaen 27 € (+ alv 24%) / kuukausi. Hinta määräytyy aina asiakkaan toiminnan laajuudeen, teknisen vaativuuden ja liiketoimintakriittisyyden mukaan. Jos toivot tukea myös päivityksiin sivuilla, ne voi teettää joko tuntityönä tai voidaan sopia kuukausikohtainen hieman korkeampi taksa, jos päivityksiä on säännöllisesti

Ylläpitoasiakkuus sisältää seuraavat palvelut:

  • Säännölliset ohjelmistopäivitykset
  • Säännölliset varmuuskopiot
  • SSL sertifikaatti
  • Käyttötuki
  • Tarvittavat ohjelmistolisenssit
  • Palvelin ja Cloudflare ylläpito

Ylläpitoon sisältyvät palvelut

Määrittelemme, että “Ylläpito” tarkoittaa verkkosivuston pitämistä ajan tasalla, nykyisellä tasolla. Sen tarkoitus ei ole kehittää uusia ominaisuuksia tai toiminnallisuutta. Pidätämme oikeuden erottaa “päivitykset” ja “uuden suunnittelemisen”. Navigoinnin muuttaminen, uusien sivujen lisääminen, graafiset muutokset, painikkeet, uudet ominaisuudet, koodaamista vaativat toiminnallisuudet jne. katsotaan uuden suunnittelemiseksi ja niistä veloitetaan tuntisuunnitteluhintamme tai erillisen tarjouksen mukaisesti.

Ohjelmistopäivitykset

Sivustohakkeroinnit ovat tänä päivänä arkipäivää ja palvelinhyökkäyksiä on sivustoilla lähes päivittäin. Jotta vahinkoja ei synny, on ensisijaisen tärkeää että sivustoilla käytettävät ohjelmistot ovat ajantasaisia ja seurataan aktiivisesti, josko jokin ohjelma on osoittautumassa vanhentuvaksi tai muuten epävakaaksi ja se tulee korvata uudella vastaavalla.

Ohjelmistopäivityksiä ei voi täysin automatisoida, koska tällöin voidaan joutua tilanteeseen, jossa ilmenee ohjelmien yhteensopivuusongelmia ja päivitykset voivat joko rikkoa sivustojen ilmettä tai pahimmillaan kaataa koko sivuston. Verkkovalmentajat tekee puolestasi päivitykset testatusti ja turvallisesti.

Luomme sivustosta kopion, jossa testaamme päivitykset ja mahdolliset muutokset aina ennen julkaisua.

Varmuuskopiointi

Ylläpitomme ottaa sivustostasi säännöllisin ajoin täydelliset varmuuskopiot. Säilytämme arkistossa kopiot, joten mahdollisessa palautustilanteessa saamme näppärästi palautettua sivujesi tuoreimman toimivan version.

SSL sertifikaatti

Olet ehkä nähnyt selaimesi osoitepalkissa lukkokuvakkeen tai merkit ”https” osana verkkosivujen osoitteita. Harmaa tai vihreä lukittu lukko osoittaa sivuston SSL-sertifikaatin olevan voimassa ja luotettava, mikä yksinkertaistettuna tarkoittaa, että kaikki liikenne käyttäjän päätelaitteen ja sivuston palvelimen välillä on salattu.

Vanhentuneen, puuttuvan tai muuten virheellisen sertifikaatin tapauksessa riippuen käytetystä verkkoyhteydestä on muiden mahdollista helposti tarkkailla mitä käyttäjä sivustolla tekee. Esimerkiksi suojaamattomalle sivustolle syöttämäsi salasana on kohtalaisen helposti varastettavissa.

Käyttötuki

Sopimusasiakkaanamme et jää yksin sivujen kanssa vaan voit aina kääntyä puoleemme ylläpitoon liittyvissä kysymyksissä. Pidätämme oikeuden erottaa mikä on ylläpitoon liittyvää ja mikä muuta työtä. Muusta työstä veloitetaan tuntisuunnitteluhintamme tai erillisen tarjouksen mukaisesti.

Lisenssimaksut

Ylläpitopaketteihin sisältyvät sivustojen ylläpitoon liittyvien ohjelmistojen lisenssimaksut.

Palvelin ja Cloudflare ylläpito

Ylläpidämme puolestasi myös palvelimen ja Cloudflare sisällönjakoverkon. Palvelin on yksinkertaistettuna verkkoon liitetty tietokone, jolta käyttäjän päätelaitteen verkkoselain lataa sivuston laitteella käytettäväksi. Palvelimet, kuten kaikki muutkin tietokoneet vaativat säännöllisiä päivityksiä ja muita ylläpitotoimia toimiakseen vakaasti ja turvallisesti.

Virhetilojen korjaus

Joskus voi tulla tilanne, että sivustosi syystä tai toisesta kaatuu tai palvelimella ilmenee ongelmia. Me hoidamme puolestasi kaiken tämän seurannan ja korjaamme sopimuksen mukaisella aikataululla sivustosi jälleen kuntoon.

Jos kävisi niin ikävästi, että sivustosi kuitenkin hakkeroitaisiin tavalla, jonka korjaaminen vaatii sivustopuhdistamiseen erikoistuneen osaajan apua, näin laaja puhdistustyö ei sisälly pakettiin. Verkkovalmentajat tekevät parhaansa, että tähän tilanteeseen ei kuitenkaan jouduta. Jos näin kävisi, autamme löytämään apua tilanteeseen.

Maksu / laskutukseen liittyvät lisätiedot

Ylläpitoasiakkuus maksetaan 6 kuukauden jaksoissa etukäteen. Maksu tapahtuu laskulla. Lasku lähetetään ennen töiden aloittamista.

Toivomme, että tämä artikkeli auttoi sinua saamaan lisätietoa kuinka voit saada ‘avaimet käteen’ – periaatteella verkkosivuston ylläpitoa. Jos pidit artikkelista, tilaa uutiskirjeemme saadaksesi ensimmäisenä kuulla lisää kuinka voit hyötyä Verkkovalmentajat-palvelusta. Löydät meidät myös Facebookista.

Joko luit artikkelimme Oma verkkokauppa ?

5 TAPAA KASVATTAA SÄHKÖPOSTILISTAASI

kasvata sähköpostilistaasi

  • 16 sivuinen opas sähköpostilistan kasvattamiseksi
  • 1-2 krt kuukaudessa saat vinkkejä liiketoimintasi tehostamiseen
  • Saat ensimmäisenä tietää tarjouskampanjoistamme
  • Tiimimme päivitykset uusista ominaisuuksista ja parannuksista.

Emme lähetä sinulle roskapostia tai myy sähköpostiosoitettasi. Koskaan.

Jaa ystävällesi

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *